Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/c/0/4/caswooddesigns.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themler-core/shortcodes/shortcodes-effects.php on line 291 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/c/0/4/caswooddesigns.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themler-core/shortcodes/shortcodes-effects.php on line 291 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/c/0/4/caswooddesigns.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themler-core/shortcodes/shortcodes-effects.php on line 302 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/c/0/4/caswooddesigns.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themler-core/shortcodes/shortcodes-effects.php on line 302
Plankeborde fra CasWood Designs

Eksklusive plankeborde

Fra CasWood Designs

Plankebord designes og fremstilles efter dine ønsker og behov

Drømmer du om at få bygget et helt unikt plankebord, der er bygget lige efter dine ønsker og behov i forhold til bordets størrelse og udseende? Så er du kommet til det helt rette sted.
Hos CasWood Designs tilbyder vi unikke og skræddersyede møbler til hver enkelt kunde.
Vi kan også designe og fremstille lige netop det træbord, som du drømmer om. ​
CasWood Designs henvender sig både til privatpersoner og forskellige former for erhverv i Skårup, Ringe, Svendborg og Odense samt på resten af Fyn som kunne tænke sig et unikt og eksklusivt plankebord.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om de forskellige muligheder,   vi kan tilbyde, eller hvis du har nogle spørgsmål. CasWood Design kan designe og fremstille lige præcis det plankebord, som du drømmer om.

Få et unikt og rustikt plankebord

Alle vores møbler bliver fremstillet og designet i samarbejde med den enkelte kunde, og hvert møbel er således helt unikt. Det gælder selvfølgelig også i forbindelse med vores plankeborde.​ Vi er en af de få virksomheder i Europa, der har sin egen transformationsstation, som kan foretage helt unikke skæringer.  Det betyder med andre ord, at vi kan tilbyde et specialdesignet plankebord med unikke mønstre, og vi har også mulighed for at foretage lasergravering i træ med vores CNC-laser. Med vores unikke løsninger kan du sætte et unikt, eksklusivt og meget personligt præg på dit hjem eller din virksomhed. Hos os er der ingen begrænsninger ud over dem, som fantasien sætter.