Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/c/0/4/caswooddesigns.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themler-core/shortcodes/shortcodes-effects.php on line 291 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/c/0/4/caswooddesigns.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themler-core/shortcodes/shortcodes-effects.php on line 291 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/c/0/4/caswooddesigns.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themler-core/shortcodes/shortcodes-effects.php on line 302 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/c/0/4/caswooddesigns.dk/httpd.www/wp-content/plugins/themler-core/shortcodes/shortcodes-effects.php on line 302
Eksklusiv træterrasser fra CasWood Designs

Eksklusive træterrasser

Fra CasWood Designs

Opbygning af træterrasse efter dine ønsker

Drømmer du om en unik og særpræget træterrasse, som du kan sætte dig ud på i sommerhalvåret og nyde det gode vejr? 
Vi står klar hos tømrer firmaet CasWood Designs til at hjælpe dig. 
CasWood Designs har dygtige og erfarende tømrer, der blandt andet har specialiseret sig inden for opbygning af træterrasse.​ Virksomheden holder til i Skårup på Fyn, og har derfor har vi mange kunder i Ringe, Odense, Svendborg og omegn. 
CasWood Designs kan bl.a. tilbyde opførelse af en ny træterrasse – vi bygger lige den, I går og drømmer om.​ Uanset hvilken opgave vi skal varetage for vores kunder, så lægger vi altid stor vægt på at tilbyde skræddersyede og individuelle løsninger, således at du kan få en helt unik terrasse i træ, der lever 100 % op til dine ønsker i forhold til både design og funktion.

Hvad koster en træterrasse?

Vores priser på opbygning af træterrasse afhænger bl.a. af:​

  • Hvor stor terrassen skal være
  • ​Om den skal være hævet eller i niveau
  • ​Om du ønsker nogle særlige løsninger
  • ​Hvilke terrassebrædder vi skal bruge
  • Om du selv har indkøbt materialerne, eller om vi skal købe dem ind for dig

​En træterrasse bliver som regel bygget af hårdt træ, da det har en rigtig god holdbarhed, og fordi det samtidig giver et rigtigt flot udtryk.  Har du nogle særlige ønsker til dine terrassebrædder, lytter vi dog altid til dine ønsker og kommer med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du ønsker det.

Få en god pris på din nye træterrasse fra CasWood Designs

Kontakt os og få en pris på opbygning af træterrasse

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den lægning af træterrasse, som du drømmer om.   Byg en træterrasse sammen med os – så er du garanteret et smukt og holdbart resultat de næste mange år.